Jdi na obsah Jdi na menu

Zpravodaj STOP VLÁDĚ

Zpravodaj STOP VLÁDĚ

Vážené sympatizantky,

2017-11-06-08-30-48.png

 

 

 

 

 

Vážení sympatizanti,

 

zasíláme vám první zpravodaj společné platformy odborů, občanských iniciativ a sdružení STOP VLÁDĚ, která dala dohromady více jak 50 organizací a iniciativ ve společné snaze zastavit současnou vládu a její politiku. 
 

Týden protestů

Již v pondělí 16. dubna začne Týden protestů, jehož cílem je znovu zopakovat a veřejně prodiskutovat kritiku vládních reforem a možné alternativy. Budete se moci zúčastnit celé řady akcí od happeningů a shromáždění na náměstích, přes debaty a možnost zapojit se do přípravy celostátní demonstrace. Průběžně doplňovaný program naleznete zde.
 

Protestní noviny

K Týdnu protestů vychází také speciál protestních novin „Nedejme se!“. Ten bude k dostání na všech akcích včetně celostátní demonstrace. Noviny jsou ke stažení ve formátu PDF. V tištěné podobě pak budou za solidární příspěvek 5 Kč. 
 

Zapojte se, přispějte

Týden protestů i celostátní  společná demonstrace se blíží. Na webu STOPVLÁDĚ jsou ke stažení plakáty a letáky zvoucí na protestní akce, které si můžete volně stáhnout a šířit mezi svými známými i na sociálních sítích.
 
Zveřejnili jsme také seznam koordinátorů dopravy na celostátní demonstraci 21. dubna. Pokud vaše město není v seznamu a mohli byste poskytnout nebo zorganizovat dopravu do Prahy, obraťte se na nás!
 
Sledujte nás na sociálních sítích: